Go to top

Er is weer Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) beschikbaar!

Bent u eigenaar én bewoner van uw woning of gaat u er na renovatie wonen? Dan is het nu wel heel interessant om uw woning energiezuiniger te maken. Als u namelijk twee energiebesparende isolatiemaatregelen of meer laat uitvoeren door een bouwbedrijf met KvK-inschrijving, dan kunt u in aanmerking komen voor de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ (SEEH). 

Er is € 84 miljoen subsidie beschikbaar

De subsidiepot is per 2 september 2019 weer opengesteld. In totaal is er € 84 miljoen beschikbaar tot 1 januari 2021. Maar let op: OP = OP. Dus zorg dat u er op tijd bij bent.

Voor uw woning kunt u maximaal € 10.000 subsidie ontvangen (of € 15.000 voor een zeer energiezuinig pakket). Uiteraard stelt de Rijksoverheid hier voorwaarden aan. Zo moeten de maatregelen uitgevoerd zijn vanaf 15 augustus 2019 en heeft u voor deze woning nog niet eerder subsidie ontvangen vanuit de SEEH. U kunt de subsidie pas aanvragen nadat het werk is afgerond en betaald.

Wilt u uitgebreide informatie over deze subsidieregeling? En hoe u deze kunt aanvragen? Kijk dan op de website van RVO of bekijk de SEEH-infographic voor een korte uitleg.

Minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen

Om voor de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ (SEEH) in aanmerking te komen, moet u dus minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren. U kunt kiezen uit spouwmuurisolatie, gevelisolatie,  vloerisolatie en/of bodemisolatie, dakisolatie  of hoogrendementsglas. Per maatregel geldt ook nog een minimale oppervlakte-eis. Op de RVO-website vindt u uitgebreide informatie over de maatregelen en minimale oppervlaktes

Bereken uw subsidie eenvoudig zelf en vind een vakman

Isover helpt u graag bij het energiezuiniger maken van uw woning. Met onze subsidietool kunt u zelf eenvoudig berekenen voor hoeveel subsidie u in aanmerking zou kunnen komen. Zoekt u een goede vakman om de isolatiewerkzaamheden zorgvuldig voor u uit te voeren? Neem dan contact op met een door Isover opgeleide en erkende 3-sterren Isolatiepartner. U vindt hier een overzicht van de 3-sterren Isover Isolatiepartners.

Heb je gevonden wat je zoekt?

?Tip: probeer een zoekopdracht