Go to top

Zelf doen of laten doen?

Op deze website bepaalt u zelf eenvoudig hoe u in uw huis meer energie kunt  besparen of comfort kunt creëren. U kunt een persoonlijk plan van aanpak samenstellen en vervolgens bepalen of u een klus zelf wilt gaan doen of wilt laten doen door een ervaren klusbedrijf.

Zelf doen of laten doen?
Bij het plan van aanpak van uw persoonlijk bespaarplan kunt u per klus kiezen tussen zelf doen of laten doen. Bekijk de klusbeschrijvingen en de kostenindicatie en maak vervolgens de keuze die het beste bij u past. Bij sommige klussen, zoals het plaatsen van HR++ glas of het inblazen van een spouwmuur, kunt u niet kiezen voor zelf doen.

Deze klussen moeten worden uitgevoerd door gespecialiseerd bedrijven. U kunt eventueel zelf advies inwinnen bij een van onze servicepunten.

Zelf doen? Kijk dan op de handige beschrijvingen van de verschillende klussen of download de brochure.

Laten doen
Heeft u besloten om een isolatieklus uit te besteden aan een klusbedrijf, maar weet u niet bij wie u hiervoor het beste terecht kunt? Dan kunt u zoeken naar ISOVER Isolatiepartners. Deze klusbedrijven zijn door ISOVER opgeleid en hebben een gedegen kennis van isoleren. Zij gebruiken het professionele assortiment van ISOVER. Zo bent u ervan verzekerd dat de isolatieklus goed wordt uitgevoerd. Uw persoonlijke plan van aanpak kunt u eenvoudig naar hen mailen voor een offerte. Wel zo makkelijk!

Daarnaast werkt ISOVER samen met HomeQgo. Dit is een online platform voor het verduurzamen van uw woning. U kunt via HomeQgo heel eenvoudig een op maat gemaakt besparingsadvies krijgen op basis van de gegevens van uw woning. Zo ziet u welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn,  wat hiervan de kosten zijn en welke besparing dit oplevert. Ook HomeQgo werkt met partners die voor u de klus kunnen uitvoeren. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op: HomeQgo.nl/dakisolatie


 

Heb je gevonden wat je zoekt?

?Tip: probeer een zoekopdracht